Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta adaptata dupa propriile gusturi.Sunt bune ,insa cred ca mai reusite ar fi cu alta crema.E prima oara cand le fac.Data viitoare o sa le umplu cu altceva;)
Cosuletele
-amestecam cu mana untul cu zaharul, oul, vanilia, sarea si cate putina faina pana ce aluatul capata consistenta si numai este faramicios. formam o bila si o introducem la frigider pt 10minute
impartim aluatul in 36 bilute
fiecare biluta o introducem in forma unsa cu unt(am uns-o doar odata desi am copt de 5ori)si o modelam cu degetul mare dandu-i forma cosuletului
se coc la foc potrivit,in cuptorul preincalzit,aprox10-12min
Crema
preparam crema conform instructiunilor de pe plic(mixam praful cu 250ml lapte)
o amestecam apoi cu frisca si nuca
umplem cosuletele
ornam cu jumatati de miez de nuca usor prajita
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult